O nama

1204

DeFa je brend koji poseduje izgrađene atribute i vrednosti. On je samouveren, prilagođen modnim trendovima, inteligentan, stabilan, jak. Ličnost koja voli izazove, sa pozitivnim i vedrim šarmom. On ceni kvalitet i svojom harizmom ostavlja pečat prepoznatljivog stila i dobrog ukusa. On svojom autentičnošću stvara jedinstvenu poziciju u mislima potrošača.

1205

DeFa je kompanija koja svojim poslovanjem prati poslednji trend u svetu digitalnog ekosistema. Još davno smo bili hrabri da odgovorimo na potrebe potrošača i da predvidimo važnost internet poslovanja, stoga smo odlučili da pokrenemo internet prodavnicu DeFa brenda www.defa.rs.

 

Već 13 godina uspešno vodimo poslovanje čime smo stvorili jak i stabilan nastup na tržištu.
Trudićemo se da konstantno unapređujemo online kupovinu kroz redizajn, usavršavanje korisničkog iskustva, zanimljiv content, aktivan marketing, i različite web pogodnosti za naše potrošače.

DRUŠTVENE MREŽE

Pažljivo kreiran i izabran sadržaj koji prati trend u svetu digitala ciljno podiže engagement performance na DeFa digitalnim kanalima promocije, kao i broj fanova i pratioca. Svakodnevno smo posvećeni stvaranju koncepta social media identiteta, gde svaki deo sadržaja prolazi kroz različite nivoe odobravanja unutar marketing sektora. Trudimo se da konstantno povećavamo interesovanje naših pratilaca i da kroz jasnu prezentaciju DeFa proizvoda prenesemo konciznu poruku.

 

KORISNIČKA PODRŠKA

Defa je svestna koliko je korisničko iskustvo važno, te i da je pristupačnost brenda i dvosmerna komunikacija suština jakog i stabilnog odnosa. DeFa korisnička podrška je otvorena za sve sugestije, pitanja, i nedoumice kako trenutnim, tako i potencijalnim potrošačima, ona održava lojalnost i pristupačnost potrošačima kroz prijateljski fokusiran tim kontakt centra. Kontakt centar smo razvijali kao deo postojećeg loyalty programa, kao nezavisan kanal prodaje, kao online podršku, i što je najvažnije –  kao izvor svih sugestija koje su od ključne važnosti za unapređenje poslovanja.

1206
CILJNA GRUPA

DeFa potrošač obuhvata sve segmente starosnih dobi, dok je fokus ciljna grupa brenda starosna dob od 18 do 54 godine.

DeFa potrošač je vrednosno osvešćen, on ceni kvalitet i istrajnost, ali i odnos modnosti i praktičnosti. On ima jasno izgrađenu percepciju o brendu, zna šta hoće, pažljivo bira, ima svoja očekivanja i navike i lojalan je brendu. On ne preferira poslednji modni krik, ne voli da eksperimentiše, već ima jasno izgrađen sopstveni stil, sa smirenom verzijom trenda i umerenom notom originalnosti. On je veliki ljubitelj džinsa, kao i ostalih  komada koji su lako spojivi sa džins grupom proizvoda, čineći zajedno prepoznatljiv i visoko kotiran u svetu mode – kežual stil.

Besplatna dostava za porudžbine preko 5000 RSD